Sertifioinnin esikartoitus varmistaa onnistumisen

Sertifioinnin esikartoitus

Sertifioinnin esikartoitus on tarkoitettu sertifiointia suunnitteleville yrityksille helpottamaan sertifioinnin onnistumista. Konsulttimme tulee tapaamaan teitä keskustellen kanssanne yrityksenne tämän hetken tilanteesta, tavoitteista sekä toimintajärjestelmien rakentamiseen ja sertifiointiin liittyvistä odotuksista. Samalla tarkastellaan yrityksen toimintajärjestelmän dokumentaatiota, jos sellaista on jo laadittu.

Tapaamisen keskeiset havainnot, vinkit ja etenemisehdotus luovutetaan asiakkaallemme kirjallisena. Sertifioinnin esikartoitus on täysin yksilöllinen palvelu ja kattaa kaikki tunnetuimmat sertifioinnin vaatimuskriteerit, muun muassa ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001 ja OHSAS 18001 -standardit sekä RALA -kriteerit.

Kuuntelemme teitä ja annamme suoran vastauksen siihen, mitä sertifioija vaatii sekä ehdotuksia erilaisista tavoista joilla vaatimukset voisi nimenomaan teidän tapauksessanne järkevästi täyttää. Päätätte itse, tyydyttekö sertifiointitasoon vai tähtäättekö toiminnan parantamisen suhteen vieläkin korkeammalle. Tapaamispäivän päätteeksi konsulttimme laatii tavoitteidenne mukaisen kirjallisen ehdotuksen siitä, miten teidän tilanteessanne kannattaisi edetä. Tasoitamme tietänne sertifikaatin saavuttamiselle.

On tyypillistä että sertifioinnin esikartoitus ratkaisee monet pitkään askarruttaneet kysymykset ja näkemys siitä, miten kehitystyö ja mahdollinen sertifiointi tulisi toteuttaa, tarkentuu. Esikartoituksen tuloksena pystymme antamaan sitovan kiinteän hinnan tarvitsemallenne palvelukokonaisuudelle, jossa konsultti joko osallistuu rakentamistyöhön tai toimii haluamallanne tavalla taustatukena. Esikartoituksen tekeminen ei edellytä teiltä valmisteluja. Kaikki tieto raportoidaan vain teille ja käsitellään luottamuksellisena.

Mikäli esikartoitus johtaa toimintajärjestelmän rakentamistyön aloittamiseen kanssamme (yli 90 % esikartoituksista johtaa), esikartoituspäivä ja kirjallinen esikartoitusmuistio hyvitetään teille täysimääräisenä ja vain matkakulut veloitetaan. Jos sen sijaan ette aloita kehitystyötä tai haluatte tehdä työn esikartoitusmuistion avulla itse, veloitamme esikartoituksesta ja muistion laatimisesta vain yhden konsultointipäivän hinnan matkakuluineen. Saatte päivän aikana tehokkaasti paljon arvokasta tietoa ja vinkkejä, jotka ovat käytössänne myöhemminkin.

Tilaa sertifioinnin esikartoitus nyt! Saat nopeasti luotettavaa täsmätietoa, kirjallisen etenemisehdotuksen, kokeneen konsultin vinkkejä ja kiinteän hintatarjouksen haluamastasi konsultointipalvelusta.
Näiden avulla olet suuren askeleen verran lähempänä sertifiointia.

Ota yhteyttä