Sertifioinnin esikartoitus varmistaa onnistumisen

Sertifioinnin esikartoitus

Nopein tie yrityksen sertifiointiin

Sertifioinnin esikartoitus on tarkoitettu sertifiointia suunnitteleville yrityksille helpottamaan sertifioinnin onnistumista. Konsulttimme tulee tapaamaan teitä keskustellen kanssanne yrityksenne tämän hetken tilanteesta, tavoitteista sekä toimintajärjestelmien rakentamiseen ja sertifiointiin liittyvistä odotuksista. Samalla tarkastellaan yrityksen toimintajärjestelmän dokumentaatio, jos sellaista on jo laadittu.

Neuvomme, ohjaamme ja opastamme. Tapaamisen keskeiset havainnot, vinkit ja etenemisehdotus luovutetaan asiakkaallemme kirjallisena. Sertifioinnin esikartoitus on täysin yksilöllinen palvelu ja kattaa kaikki tunnetuimmat sertifioinnin vaatimuskriteerit, muun muassa ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001 ja OHSAS 18001 -standardit sekä RALA -kriteerit.

Annamme suoran vastauksen siihen, mitä sertifioija juuri teiltä vaatii, sekä ehdotuksia erilaisista tavoista, joilla vaatimukset voisi teidän tapauksessanne järkevästi täyttää. Päätätte itse, tyydyttekö sertifiointitasoon vai tähtäättekö toiminnan parantamisen suhteen vieläkin korkeammalle. Tapaamispäivän päätteeksi konsulttimme laatii tavoitteidenne mukaisen kirjallisen ehdotuksen siitä, miten teidän tilanteessanne kannattaisi edetä. Tasoitamme tietänne sertifikaatin saavuttamiselle.

Esikartoituspäivä on tehokkain tapa aloittaa

On tyypillistä että sertifioinnin esikartoitus ratkaisee monet pitkään askarruttaneet kysymykset ja näkemys siitä, miten kehitystyö ja mahdollinen sertifiointi tulisi toteuttaa, tarkentuu. Esikartoituksen tuloksena pystymme antamaan sitovan kiinteän hinnan tarvitsemallenne palvelukokonaisuudelle, jossa konsultti joko osallistuu rakentamistyöhön tai toimii haluamallanne tavalla taustatukena. Esikartoituksen tekeminen ei edellytä teiltä valmisteluja, eikä sido tilaamaan lisää konsultointia. Kaikki tieto raportoidaan vain teille ja käsitellään luottamuksellisena.

Esikartoituksen hinta hyvitetään, jos yhteistyö alkaa

Mikäli esikartoitus johtaa toimintajärjestelmän rakentamistyön aloittamiseen kanssamme (yli 90 % esikartoituksista johtaa), esikartoituspäivä ja kirjallinen esikartoitusmuistio hyvitetään teille täysimääräisenä ja vain matkakulut veloitetaan. Jos sen sijaan ette aloita kehitystyötä tai haluatte tehdä työn esikartoitusmuistion avulla itse, veloitamme esikartoituksesta ja muistion laatimisesta kiinteän hinnan matkakuluineen. Saatte päivän aikana tehokkaasti paljon arvokasta tietoa ja vinkkejä, jotka ovat käytössänne myöhemminkin.

Tilaa sertifioinnin esikartoitus nyt! Saat nopeasti luotettavaa täsmätietoa, kirjallisen etenemisehdotuksen, kokeneen konsultin vinkkejä ja kiinteän hintatarjouksen haluamastasi konsultointipalvelusta.
Näiden avulla otat suuren askeleen kohti sertifiointia.

Ota yhteyttä