RALA -konsultointi

RALA -konsultointi

RALA -konsultointia nopeasti ja tehokkaasti

Konsultoimme RALA -pätevyyteen ja RALA -sertifiointiin tähtääviä urakointi- ja suunnitteluyrityksiä. Konsulteillamme on virallinen laatujärjestelmien sertifiointitason pääarvioijapätevyys.

Tyypillisesti palvelumme aloitetaan yhteisellä tilannekatsauksella, jonka yhteydessä sovitaan konsultin rooli ja kehitystyön päävaiheet. Asiakkaamme saavat tehokkaan kokonaiskatsauksen toimintansa tehostamiseen ja saattamiseen samalla RALA -sertifiointikelpoiseen muotoon. Asiakkaan päätettyä haluamansa laatujärjestelmän ominaispiirteistä sovimme työtavasta ja konsulttimme joko toimii keskeisten vastuuhenkilöiden taustatukena tai osallistuu järjestelmän rakentamiseen tiiviimmin. Tarvittaessa voimme tuottaa koko dokumentaation haastattelemalla asiakkaamme vastuuhenkilöitä samalla varmistaen että RALA -vaatimukset täyttyvät. Avustamme mahdollisten muutostarpeiden ja kehittämisen ratkaisuissa ja teemme sisäisen auditoinnin varmistaen että kaikki on kunnossa ja RALA -sertifiointi onnistuu yllätyksettömästi.

RALA -konsultointi on käytännönläheistä liiketoiminnan kehittämistä

RALA -konsultointi tuottaa yrityksen toimintaa ja viestintää tehostavan, käytännönläheisen kokonaisuuden joka maksaa itsensä takaisin vähentyneinä virhekustannuksina, vähentyneenä hävikkinä ja parantuneena asiakastyytyväisyytenä.

Pystymme tarvittaessa saavuttamaan yrityksellenne RALA -sertifiointikelpoisuuden erittäin nopealla aikataululla! Olemme jo tehneet sen puhtaalta pöydältä sertifiointiin 3 viikossa. Suositeltava kehitystyön ajankäyttö on mahdollisten uusien toimintatapojen jalkauttamiseksi yleensä 2-4 kuukautta.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.