ISO 9001 konsultointi

ISO 9001 konsultointi

ISO 9001 konsultointi käytännönläheisesti

Tarjoamme kaikki ISO 9001 konsultointi, dokumentointi ja auditointipalvelut sertifiointiin tähtääville ja laatujärjestelmäänsä kehittäville yrityksille.

Olemme erikoistuneet rakentamaan sertifiointikelpoisia toimintajärjestelmiä, jotka ovat käytännönläheisiä. Teoreettisuuden ja turhan dokumentaation välttäminen on meille kunnia-asia. Emme ehdota muutoksia toimintaan ilman että punnitsemme asiakkaamme kanssa toiminnan riskit sekä muutosten kustannukset ja hyödyt. Kehitystyö maksaa tyypillisesti itsensä takaisin jo 1 vuoden kuluessa.

ISO 9001:2015 päivitys -oikea hetki uudistaa laatujärjestelmä?

ISO 9001:2008 sertifioitujen yritysten tulee päivittää ja sertifioida laatujärjestelmänsä nykyisen ISO 9001:2015 standardin mukaiseksi viimeistään 15.9.2018 mennessä.

Uusi vaatimus 02/2018: IAF vaatii että kaikki sertifiointiauditoinnit 15.3.2018 jälkeen (myös seurantakäynnit) on tehtävä ISO 9001:2015 mukaisina.

Päivitysajankohta on sovittava sertifioijan kanssa hyvissä ajoin!

Tuntuuko nykyisen laatujärjestelmänne dokumentaatio raskaalta ja vanhanaikaiselta? Uudistamme ISO 9001 -järjestelmänne keskeisiä vastuuhenkilöitänne kuunnellen ja tulevat vaatimukset huomioiden muutamassa päivässä, kiinteään hintaan! Tällä välin nykyinen laatujärjestelmä on käytössä ja siirrytte uuteen vasta kun se on kaikilta osiltaan odotustenne mukainen. Olemme joissakin tapauksissa karsineet pois jopa yli puolet ISO 9001:2008 sertifioidun yrityksen dokumentaatiosta silti ISO 9001:2015 sertifiointikelpoisuuden säilyttäen. Olisiko nyt oikea hetki uudistaa nykyistä laatujärjestelmää?

ISO 9001:2015 päivityspalvelu -kiinteä hinta ja tyytyväisyystakuu!

Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita

Tyypillistä asiakasta ei ole. Asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoisista yrityksistä pienistä perheyrityksistä monikansallisiin suuryrityksiin. Osa asiakkaistamme haluaa ISO 9001 konsultointipalvelut sertifiointiin ”avaimet käteen” -ratkaisuna, toiset haluavat tehdä mahdollisimman paljon itse. Kuuntelemme asiakastamme ja sovimme joustavasti yhdessä parhaan etenemistavan ja konsultin roolin. Konsultin rooli voi olla joko taustatukena toimiva tai rakentamistyöhön ja kehittämiseen enemmän osallistuva. Tarvittaessa rakennamme yrityksenne toimintajärjestelmän sertifiointivalmiiksi vastuuhenkilöitänne haastatellen ja kaikki tarvittavat kuvaukset laatien. Tyypillisesti yhden sertifiointikelpoisen järjestelmän ISO 9001 konsultointi ja rakentaminen tapahtuu 4-6 kk aikajaksolla, mutta pakottavissa tilanteissa olemme hankkineet asiakkaallemme sertifioinnin muutamassa viikossa. Se ei ole suositeltavaa mutta kylläkin mahdollista.

Konsultointipalvelumme kattavat ISO 9001 lisäksi muun muassa ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 13485, AQAP, ISO 27001, ISO 22000, GMP, BRC, FDA ja RALA -järjestelmät ja näiden integroinnin. Toimialakokemuksemme kattaa kaikki merkittävimmät teollisuuden ja palvelualojen toimialat.

Kaikki konsulttimme ovat sertifiointitason pääarvioijia joten pystymme nyt ja myöhemminkin huomioimaan tulossa olevat muutokset -asiakkaidemme eduksi. Oma toimintamme on luonnollisestikin ISO 9001 -sertifioitua jo vuodesta 1996.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää. Yhtenä etenemisvaihtoehtona suosittelemme riskitöntä ja tehokasta 1 päivän esikartoitusta, jossa tutustumme toimintaanne ja tavoitteisiinne. Samalla saatte vastaukset omiin, ISO 9001 sertifiointia tai laatujärjestelmänne kehittämistä koskeviin kysymyksiinne. Tämän tapaamisen pohjalta laadimme raportin toimenpide-ehdotuksineen ja tarjoamme teille räätälöidyt konsultointipalvelut sitovalla kiinteällä hinnalla -sertifiointitakuulla. Kartoituspäivä ja kirjallinen raportti on maksuton jos se johtaa toimeksiantoon.

Ota yhteyttä

Lataa tästä palveluesite