Sertifiointineuvonta

Sertifiointineuvonta

Vastauksia vailla?

Sertifiointineuvonta on maksuton palvelu jonka avulla asiakkaamme saavat helposti ja nopeasti vastauksia sertifiointikysymyksiinsä. Yleisimmin kysymykset koskevat sertifiointimenettelyä, vaatimusten tulkintaa, dokumentaatiota, poikkeamien korjaamista, standardeja, todistuksia ja tuotteiden CE -merkintää. Pystymme vastaamaan useimpiin kysymyksiin heti.

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, voit soittaa ja tiedustella haluamaasi sertifiointiin liittyvää kysymystä. Annamme mielellämme pienen, maksuttoman työnäytteen sertifiointineuvontapalvelustamme.

Sertifiointineuvontapalvelun puhelinnumero on 0401509000 ja soittoja otetaan vastaan arkisin klo 9:00-16:00. Kysymyksiinne vastaa päärvioija Arto Manninen. Pyydämme huomioimaan että teemme päivittäin konsultointityötä, joten emme valitettavasti pysty jatkuvasti päivystämään puhelimessa. Jos puheluun ei heti vastata, soitamme takaisin heti, kun se on mahdollista.

Ajankäytöllisistä syistä voimme vastata kysymyksiin maksutta vain puhelimitse. Kirjallisista sertifiointineuvontapalveluista laskutamme ajankäytön mukaan.

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tästä, niin voimme sopia jatkotoimenpiteistä.