Konsultointipalvelut sertifiointiin

Konsultointipalvelut sertifiointiin: riskit, kustannukset, hyödyt

Tarjoamme kattavat konsultointipalvelut sertifiointiin tähtääville ja toimintaansa kehittäville yrityksille. Olemme erikoistuneet rakentamaan sertifiointikelpoisia toimintajärjestelmiä, jotka ovat käytännönläheisiä. Teoreettisuuden ja turhan dokumentaation välttäminen on meille kunnia-asia. Emme ehdota muutoksia toimintaan ilman, että punnitsemme ensin asiakkaamme kanssa toiminnan riskit sekä muutosten kustannukset ja hyödyt.

Oma toimintamme on ISO 9001 -sertifioitu jo 1996 ja ISO 14001 -sertifioitu 1998 alan ensimmäisenä konsulttitoimistona Suomessa. Olemme alkaen vuodesta 1992 konsultoineet yli 200 yritysten sertifioitua toimintajärjestelmää ja auditoineet tuhansia eri alojen yrityksiä Suomessa ja ulkomailla. Teemme myös virallisia sertifiointiarviointeja. Näkökulmamme aiheeseen on laajin mahdollinen.

Konsultointipalvelumme kattavat muun muassa ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 13485, AQAP, ISO 27001, ISO 22000, GMP, BRC, FDA ja RALA -järjestelmiä. Toimialakokemuksemme kattaa kaikki merkittävimmät teollisuuden ja palvelualojen toimialat.

Tyypillistä asiakasta ei ole. Asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoisista yrityksistä pienistä perheyrityksistä monikansallisiin suuryrityksiin. Osa asiakkaistamme haluaa konsultointipalvelut sertifiointiin ”avaimet käteen” -ratkaisuna, toiset haluavat tehdä mahdollisimman paljon itse. Kuuntelemme asiakastamme ja sovimme joustavasti yhdessä parhaan etenemistavan ja konsultin roolin. Konsultin rooli määräytyy asiakkaan toiveiden mukaan ja se voi olla joko taustatukena toimiva tai rakentamistyöhön ja kehittämiseen enemmän osallistuva. Tarvittaessa rakennamme yrityksenne toimintajärjestelmän sertifiointivalmiiksi vastuuhenkilöitänne haastatellen ja kaikki tarvittavat kuvaukset laatien. Tyypillisesti yhden sertifiointikelpoisen järjestelmän rakentaminen tapahtuu 4-6 kk aikajaksolla, mutta pakottavissa tilanteissa olemme hankkineet asiakkaallemme sertifioinnin muutamassa viikossa. Se ei ole suositeltavaa, mutta kylläkin mahdollista.

Tutustu palveluihimme intensiivisellä 1 päivän esikartoituksella, jossa tutustumme toimintaanne ja tavoitteisiinne. Tämän tapaamisen pohjalta pystymme suosittelemaan etenemistapaa, listaamaan keskeiset kehityskohteet ja tarjoamaan konsultointipalvelut sertifiointiin sitovalla kiinteällä hinnalla -sertifiointitakuulla.

Ota yhteyttä