Konsultointipalvelut sertifiointiin

Konsultointipalvelut sertifiointiin: riskit, kustannukset, hyödyt

Kattavat konsultointipalvelut yrityksenne sertifiointiin

Tarjoamme kattavat konsultointipalvelut sertifiointiin tähtääville ja toimintaansa kehittäville yrityksille. Olemme erikoistuneet rakentamaan sertifiointikelpoisia toimintajärjestelmiä, jotka ovat käytännönläheisiä. Teoreettisuuden ja turhan dokumentaation välttäminen on meille kunnia-asia. Emme ehdota muutoksia toimintaan ilman, että punnitsemme ensin yhdessä asiakkaamme kanssa toiminnan riskit sekä muutosten hyödyt ja kustannukset.

Noudatamme samoja periaatteita

Oma toimintamme on ISO 9001 -sertifioitu jo 1996 ja ISO 14001 -sertifioitu 1998 alan ensimmäisenä konsulttitoimistona Suomessa. Olemme alkaen vuodesta 1992 konsultoineet yli 200 yritysten sertifioitua toimintajärjestelmää ja auditoineet tuhansia eri alojen yrityksiä Suomessa ja ulkomailla. Teemme myös virallisia sertifiointiarviointeja. Näkökulmamme aiheeseen on laajin mahdollinen.

Konsultoimme kaikkia tunnetuimpia yrityssertifiointeja

Konsultointipalvelumme kattavat muun muassa ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 13485, AQAP, ISO 27001, ISO 22000, GMP, BRC, FDA ja RALA -järjestelmiä. Toimialakokemuksemme kattaa kaikki merkittävimmät teollisuuden ja palvelualojen toimialat.

Tyypillistä asiakasta ei ole. Asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoisista yrityksistä pienistä perheyrityksistä monikansallisiin suuryrityksiin. Osa asiakkaistamme haluaa konsultointipalvelut sertifiointiin ”avaimet käteen” -ratkaisuna, toiset haluavat tehdä mahdollisimman paljon itse. Kuuntelemme asiakastamme ja sovimme joustavasti yhdessä parhaan etenemistavan ja konsultin roolin. Konsultin rooli määräytyy asiakkaan toiveiden mukaan ja se voi olla joko taustatukena toimiva tai rakentamistyöhön ja kehittämiseen enemmän osallistuva. Tarvittaessa rakennamme yrityksenne toimintajärjestelmän sertifiointivalmiiksi vastuuhenkilöitänne haastatellen ja kaikki tarvittavat kuvaukset laatien. Tyypillisesti yhden sertifiointikelpoisen järjestelmän rakentaminen tapahtuu 4-6 kk aikajaksolla, mutta pakottavissa tilanteissa olemme hankkineet asiakkaallemme sertifioinnin muutamassa viikossa. Se ei ole suositeltavaa, mutta kylläkin mahdollista.

Onnistumistakuu ja kiinteä hinta

Tutustu palveluihimme intensiivisellä 1 päivän tilannekartoituksella, jossa käymme läpi tilanteenne ja tavoitteenne verrattuna sertifiointivaatimuksiin. Saatte nopeasti suoria vastauksia kysymyksiinne koskien sertifioinnin vaatimuksia, muutostarpeita, ajankäyttöä, henkilöstön osallistumista ja kustannuksia. Tämän tapaamisen pohjalta pystymme suosittelemaan etenemistapaa, listaamaan keskeiset kehityskohteet ja tarjoamaan konsultointipalvelut sertifiointiinne sitovalla kiinteällä hinnalla -sertifiointitakuulla.

Ota yhteyttä