Teräsrakenteiden CE -merkintä

Teräsrakenteiden CE -merkintä

Tarjoamme teräsrakenteiden CE -merkintä, EN 1090-1 konsultointi, EN 3834 konsultointi ja kantavien teräsrakenteiden, ruostumattoman teräksen ja alumiinirakenteiden CE -merkintäpalvelut aloituksesta sertifiointiin. Olemme kotimainen toimija jolla on vankkaa näyttöä onnistuneista, sertifioiduista teräsrakenteiden valmistuksen CE -merkintäkonsultaatioista. Hallinnoimme myös testaamisen ja sertifioinnin palvelukapasiteettia, joten tarjoamme nopeimman reitin teräsrakenteiden akkreditoituun CE -merkintäsertifikaattiin.

Teräsrakenteiden CE -merkintäasiakkaanamme saat kokonaisvaltaista palvelua ja maksutonta neuvontaa. Saat kauttamme myös NDT -testauspalvelut, palotestaukset, hitsauskordinaattorit ja hitsauskoulutukset oman tarpeesi mukaan nopeasti ja tehokkaasti. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja siihen että asiakkaamme saavat toimintaansa edistävää, käytännönläheistä palvelua. Oma toimintamme, teräsrakenteiden CE -merkintäpalvelut mukaan lukien, on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioitua.

Teemme yhteistyötä ilmoitettujen laitosten kanssa ja tarjoamme teräsrakenteiden CE -merkintäpalvelut  asiakkaillemme parhailla mahdollisilla ehdoilla. Asiakkaanamme saat käyttöösi parhaat mahdolliset sertifiointihinnat ja nopeimman aikataulun päivän kilpailutettuun hintaan. Voit valita minkä tahansa haluamasi ilmoitetun laitoksen.

Tarjoamme uutena vaihtoehtona käyttöönne myös arvostetun ulkomaisten toimijoiden EN 1090 sertifiointipalvelut sekä akkreditoidut NDT -tarkastukset. Panostamme jatkuvasti omaan toimintakapasiteettiimme ja siihen että teräsrakenteiden CE -merkintää tarvitsevat asiakkaamme saavat tarvitsemansa konsultaation ja sertifioinnin joutuisasti.

Koska pystymme konsultoinnin lisäksi hallinnoimaan myös sertifioinnin aikatauluja, olemme tällä hetkellä nopein vaihtoehto teräsrakenteiden CE -merkintää Suomessa tarvitsevalle yritykselle. Nopeimmillaan olemme jo tehneet sen parissa viikossa. Kysy päivän tilannetta.

Monet ovat vieläkin CE -vaatimusten täyttämisen suhteen myöhässä. Ymmärrämme kiireellisiä tilanteita ja haluamme ratkaista mahdolliset ongelmanne. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.