ISO 14001 konsultointi

ISO 14001 konsultointi

ISO 14001 konsultointi ja sertifiointipalvelut

Tarjoamme kaikki ISO 14001 konsultointi, dokumentointi ja auditointipalvelut sertifiointiin tähtääville ja ympäristöjärjestelmäänsä kehittäville yrityksille.

Olemme erikoistuneet rakentamaan sertifiointikelpoisia toimintajärjestelmiä, jotka ovat käytännönläheisiä. Teoreettisuuden ja turhan dokumentaation välttäminen on meille kunnia-asia. Olemme luoneet monia, ohjelmistoriippumattomia ympäristöjärjestelmätyökaluja.

Palvelemme kaiken kokoisia asiakkaita

Tyypillistä asiakasta ei ole. Asiakaskuntamme koostuu kaiken kokoisista yrityksistä pienistä perheyrityksistä monikansallisiin suuryrityksiin. Osa asiakkaistamme haluaa ISO 14001 konsultointipalvelut sertifiointiin ”avaimet käteen” -ratkaisuna, toiset haluavat tehdä mahdollisimman paljon itse.

Kuuntelemme asiakastamme ja sovimme joustavasti yhdessä parhaan etenemistavan ja konsultin roolin. Rooli voi olla joko taustatukena toimiva tai rakentamistyöhön ja kehittämiseen enemmän osallistuva. Tarvittaessa rakennamme yrityksenne ympäristöjärjestelmän sertifiointivalmiiksi vastuuhenkilöitänne haastatellen ja kaikki tarvittavat kuvaukset laatien.

Tyypillisesti yhden sertifiointikelpoisen järjestelmän ISO 14001 konsultointi ja rakentaminen tapahtuu 4-6 kk aikajaksolla, mutta pakottavissa tilanteissa olemme hankkineet asiakkaallemme sertifioinnin huomattavasti lyhyemmässäkin ajassa. Se ei ole suositeltavaa, mutta kylläkin mahdollista.

Usein ISO 14001 integroidaan muihin järjestelmiin

Konsultointipalvelumme kattavat ISO 14001 lisäksi muun muassa ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 13485, AQAP, ISO 27001, ISO 22000, GMP, BRC, FDA ja RALA -järjestelmät ja näiden integroinnin. Toimialakokemuksemme kattaa kaikki merkittävimmät teollisuuden ja palvelualojen toimialat.

Kaikki konsulttimme ovat sertifiointitason pääarvioijia joten pystymme nyt ja myöhemminkin huomioimaan tulossa olevat standardien ja ympäristölainsäädännön muutokset -asiakkaidemme eduksi. Oma toimintamme on luonnollisestikin ISO 14001 -sertifioitua jo vuodesta 1996.

Maksuton esiarviointi

Yhtenä etenemisvaihtoehtona järjestelmän rakentamista pohtiville suosittelemme riskitöntä ja tehokasta 1 päivän esikartoitusta, jossa tutustumme toimintaanne, toimintajärjestelmän nykytilaan ja tavoitteisiinne. Samalla näette työkalujamme ja saatte vastaukset omiin, ISO 14001 sertifiointia tai ympäristöjärjestelmänne rakentamista koskeviin kysymyksiinne.

Tämän tapaamisen pohjalta laadimme raportin toimenpide-ehdotuksineen ja tarjoamme teille räätälöidyt konsultointipalvelut sitovalla kiinteällä hinnalla -sertifiointitakuulla. Kartoituspäivä ja kirjallinen raportti on maksuton jos se johtaa toimeksiantoon.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä