CE -merkintä tuotteillesi

ce merkintä tuotteillesi

CE -merkintä tuotteillesi nopeasti

Kun kehittämällesi, valmistamallesi tai maahantuomallesi tuotteelle tarvitaan CE -merkintä, pystymme auttamaan nopeasti, tehokkaasti ja luottamuksellisesti.

Kokemuksemme kattaa kaikki CE -merkittävät tuoteryhmät ja myös erittäin vaativat, korkean riskitason tuotteet.

Selvitämme vaatimukset, laadimme tarvittavan tuotedokumentaation ja järjestämme mahdollisesti tarvittavat tuotetestaukset ja sertifioinnit.

Tarkastamme CE -merkintätodistukset

Varmistamme ulkomaisten valmistajien CE -merkintöjen sekä testiraporttien aitouden ja tarvittaessa autamme valmistajia täyttämään vaatimukset. Konsultoimme myös sertifiointikelpoisia valmistuksen laatujärjestelmiä.

CE -merkintäpalvelumme kattaa kaikki tuoteryhmät

Konsultoimme kaikkia tuoteryhmiä, joilta vaaditaan
CE -merkintä, muun muassa:

 • terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet (myös vaativimmat tuoteluokat ja lääkkeenomaiset tuotteet)
 • koneet (mukaan lukien työstökoneet, tuotantolinjat ja liitettävät laitteet)
 • pienjännitealueella toimivat sähkölaitteet
 • henkilösuojaimet (myös vaativimmat tuoteluokat)
 • rakennustuotteet (mukaan lukien teräsrakenteet, betoni ja kiviainekset)
 • kaasulaitteet
 • telepäätelaitteet
 • räjähdysvaarallisten tilojen laitteet
 • painelaitteet
 • henkilönostimet
 • veneet
 • lelut

Ohjaamme ulkomaisia valmistajia

CE -merkintäkokemuksemme ja asiantuntemuksemme kattaa erittäin laajan valikoiman erilaisia tuotteita. Kirjoitamme lausunnot vaatimuksista ja niiden täyttymisestä, teemme riskien arviointeja ja kokoamme vaaditun teknisen aineiston. Olemme tarvittaessa suoraan yhteydessä tuotteen ja raaka-aineiden tai komponenttien valmistajiin. Käytännön työkalumme mahdollistavat erittäin nopean etenemisen laadusta tinkimättä. Olemme edelleen yksi harvoista ISO 9001 laatusertifioiduista CE -merkintäpalvelujen tarjoajista.

Jokainen asiakas on meille tärkeä

Räätälöimme asiakkaamme tarpeita vastaavan, kustannustehokkaan ja luotettavan palvelukokonaisuuden. Käytännönläheisyys ja turhan byrokratian välttäminen on meille kunnia-asia.

Hankimme myös tarvittavat testauspalvelut

Suurimpia riskejä sisältäville tuotteille vaaditaan puolueettoman ilmoitetun laitoksen tekemä sertifiointi (koskee useimmissa tapauksissa valmistusta) ja saatetaan lisäksi vaatia hyväksytyssä testilaboratoriossa tai testauspaikalla tehtyä tuotetestausta tai tyyppitarkastamista. Yhteistyökumppanimme Measurlabs kilpailuttaa testipaikat ja järjestää tuotetestauksen tai tyyppitarkastuksen.

Ota yhteyttä

Oli tuotteesi mikä tahansa, pystymme auttamaan CE -merkintävaatimusten täyttämisessä, tuotteen markkinoille saattamisessa ja vaatimusten täyttymisen ylläpidossa. Hanki CE -merkintä tuotteillesi nyt.

Jos tuotteet ovat jo tullissa ja erä on pysäytetty CE -vaatimustenmukaisuuden osoittamiseen liittyvien puutteiden vuoksi, voit käyttää express -palveluamme ja saada asiat kuntoon ennätysajassa.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää. CE -merkintä tuotteillesi on vain muutaman viikon päässä!

 

Lataa tästä palveluesite