Rakennustuotteiden CE -merkintä

Rakennustuotteiden-CE-merkintä

Rakennustuotteiden CE -merkintä yleistyy ja vaatimukset tarkentuvat

Rakennustuotteiden CE -merkintä ja siihen liittyvät vaatimukset kehittyvät ja vaatimustenmukaisuuden valvontaa lisätään jatkuvasti.

Hanki rakennustuotteiden CE -merkintä nopeasti ja tehokkaasti

Tarjoamme kattavat rakennustuotteiden CE -merkintä ja neuvontapalvelut vaatimusten kartoituksesta aina ”avaimet käteen” CE -merkintään. Olemme kotimainen toimija jolla on monivuotista ja vankkaa näyttöä onnistuneista rakennustuotteiden CE -merkintätöistä kaikissa merkittävissä tuoteryhmissä.

Hallinnoimme myös testaamisen ja sertifioinnin palvelukapasiteettia, joten tarjoamme myös vaativille tuoteryhmille nopean reitin akkreditoituun sertifiointiin, jonka tuloksena saavutetaan rakennustuotteiden CE -merkintä. Teemme yhteistyötä useiden ilmoitettujen laitosten kanssa ja tarjoamme rakennustuotteiden CE -merkintäpalvelut asiakkaillemme parhailla mahdollisilla ehdoilla ja päivän kilpailutettuun hintaan. Voit valita minkä tahansa haluamasi ilmoitetun laitoksen. Saat kauttamme myös tarvittavat testauspalvelut, palotestaukset ja mahdollisesti tarvittavat muut palvelut nopeasti ja tehokkaasti.

Koska pystymme konsultoinnin lisäksi hallinnoimaan myös sertifioinnin aikatauluja, olemme nopea kanava CE -merkintää Suomessa ja EU alueella tarvitsevalle yritykselle. Nopeimmillaan olemme jo tehneet työn viikossa. Pyydä arvio tämän hetken aikataulusta niin kerromme, miten nopeasti CE merkintä on saavutettavissa rakennustuotteellenne.

Me palvelemme

Asiakkaanamme saat kokonaisvaltaista palvelua ja maksutonta neuvontaa. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja siihen että asiakkaamme saavat toimintaansa edistävää, käytännönläheistä palvelua. Oma toimintamme, CE -merkintäpalvelut mukaan lukien, on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioitua ensimmäisenä toimialallamme Suomessa.

Ymmärrämme kiireellisiä tilanteita ja haluamme ratkaista mahdolliset ongelmanne.
Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.