Teräsrakenteiden CE -merkintä

Teräsrakenteiden CE -merkintä

Teräsrakenteiden CE -merkintä

1.7.2014 oli teräsrakenteiden CE -merkintää ajatellen määräaika kantavien teräsrakenteiden valmistajille.

Hanki teräsrakenteiden CE -merkintä nyt edullisesti ja nopeasti. Tarjoamme kaikki teräsrakenteiden CE -merkintään tarvittavat palvelut aloituksesta dokumentointiin ja sertifioinnin järjestämiseen avaimet käteen -periaatteella.

Teemme tämän käytännönläheisesti ja turhaa byrokratiaa välttäen. Palvelemme sekä pieniä että suuria asiakkaitamme tapauskohtaisesti sovitulla, erittäin edullisella kiinteällä hinnalla ja sertifiointitakuulla.

Teräsrakenteiden CE -merkintäasiakkaanamme saat kokonaisvaltaista palvelua ja maksutonta neuvontaa. Saat halutessasi kauttamme myös NDT -testauspalvelut, palotestaukset, hitsauskordinaattorit ja hitsauskoulutukset oman tarpeesi mukaan nopeasti ja tehokkaasti. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja siihen että asiakkaamme saavat toimintaansa edistävää, käytännönläheistä palvelua. Oma toimintamme, teräsrakenteiden CE -merkintäpalvelut mukaan lukien, on ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifioitua.

Olemme sertifioijien tukkuasiakas joten saamme sovittua myös sertifioijan hinnat ja aikataulut parhailla mahdollisilla ehdoilla -suoraan teidän eduksenne! Voitte käyttää mitä tahansa haluamaanne sertifioijaa.

Asiakkaamme käyttävät teräsrakenteiden CE -merkintään itse valitsemaansa ilmoitettua laitosta. Koska ilmoitetuilla laitoksilla on pulaa sertifiointikapasiteetista, tarjoamme yhtenä uutena vaihtoehtona käyttöönne myös arvostetun TÜV Nord:in teräsrakenteiden EN 1090 -sertifiointipalvelut. Emoyhtiö TÜV Nord GROUP on saksalainen, yli 70 maassa toimiva, luotettava ilmoitettu laitos jonka todistukset tunnustetaan ympäri maailman.

Koska pystymme konsultoinnin lisäksi hallinnoimaan myös sertifioinnin aikatauluja, olemme tällä hetkellä nopein vaihtoehto teräsrakenteiden CE -merkintää Suomessa tarvitseville yrityksille. Nopeimmillaan olemme jo tehneet sen parissa viikossa. Kysy päivän tilannetta.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

 

Jaa