ISO 9001:2015 päivitys ja kehittämispalvelut

ISO 9001 2015 päivitys

ISO 9001:2015 päivitys ja kehitystyö nopeasti ja tehokkaasti!

Olemme päivittäneet kymmeniä ISO 9001 sertifioitujen yritysten laatujärjestelmiä uuteen uskoon. Monelle asiakkaallemme päivitys oli ensimmäinen suurehko dokumentaation päivitys. Nykyinen ISO 9001:2015 antaa aiempaa paremmat mahdollisuudet tehdä rohkeita ja käytännönläheisiä muokkauksia.

Tarjoamme kaikki ISO 9001:2015 päivitys, konsultointi, dokumentointi ja auditointipalvelut laatujärjestelmäänsä uudistaville ja kehittäville yrityksille toimialasta riippumatta. Olemme erikoistuneet käytännönläheiseen ja kevyeen dokumentointitapaan, jossa ammattilaisen osaamiselle ja tietämykselle jätetään tilaa.

Tuntuuko nykyisen laatujärjestelmänne dokumentaatio raskaalta ja vanhanaikaiselta? Uudistamme ISO 9001 -järjestelmänne keskeisten vastuuhenkilöidenne kanssa, nykyiset vaatimukset ja vapaudet huomioiden, muutamassa päivässä kiinteään hintaan! Tällä välin nykyinen laatujärjestelmä on käytössä ja siirrytte uuteen vasta kun se on kaikilta osiltaan odotustenne mukainen. Olemme joissakin tapauksissa karsineet pois yli puolet ISO 9001:2008 sertifioidun yrityksen dokumentaatiosta, silti ISO 9001:2015 sertifiointikelpoisuuden säilyttäen.

ISO 9001:2015 päivitys ja kehitystyö uudistaa laatujärjestelmää

Miten vaatimukset ovat muuttuneet?

  1. Vaatimus organisaation toimintaympäristön tunnistamisesta ja kuvaamisesta. Keskeisten sidosryhmien vaatimukset ja odotukset tulee huomioida.
  2. Organisaation tulee tiedostaa toiminnan riskit ja mahdollisuudet ja hallita niitä.
  3. Mahdollisuus aiempaa joustavampaan asioiden dokumentoimiseen. Esimerkiksi laatukäsikirjaa ei enää pakollisena vaadita.
  4. Standardin rakenne on uusi.
  5. Useita muita pienempiä muutoksia.

Jatkossakin kaikki ISO -standardit uudistetaan pääsääntöisesti noin 5 vuoden sykleissä. Tämä tehdään siksi että vaatimuksia sisältävien standardien tulee pysyä mukana yritysten toimintaympäristön kehityksessä.

Ota nyt yhteyttä ja varmista että saat ammattilaiset avuksesi!

Ota yhteyttä

Lataa tästä toimintajärjestelmien konsultoinnin palveluesite